Verloskundigenpraktijk Sifra

Sifra
Willem de Zwijgerlaan 1 A
6713 NS Ede

Telefoon:
(0318) 65 15 56
Graag tussen 08:30 en 12.00 uur

Internet:
www.zwangerinede.nl

Sifra Verloskundigen Ede e.o.

Voor de begeleiding van uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd heten wij u hartelijk welkom bij verloskundigenpraktijk Sifra.

Dagelijks spreekuur

Wij geven verloskundige zorg aan vrouwen uit Ede, Lunteren, Bennekom, Wekerom, Harskamp, Otterlo, Ederveen en de Klomp. Er wordt dagelijks spreekuur gehouden in het Eerstelijnscentrum Beatrixpark en ook op verschillende andere locaties binnen Ede en de omliggende dorpen.

Prettige zwangerschapsbegeleiding en goede verloskundige zorg, en meer...

Onze kerntaak is het bieden van een prettige zwangerschapsbegeleiding en goede verloskundige zorg gedurende de bevalling en kraamtijd. Daarnaast is de praktijk gecertificeerd op het gebied van echografie en borstvoeding. Tevens bieden wij informatieavonden en borstvoedingscursussen aan. Ook als u niet zwanger bent en vragen heeft over een gewenste zwangerschap kunt u bij ons terecht op het kinderwensspreekuur.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd vinden wij het van groot belang dat u zich op uw gemak voelt en weet dat u te allen tijde terecht kunt met uw vragen. Omdat wij persoonlijke begeleiding belangrijk vinden, is onze praktijk verdeeld in twee teams. U zult kennismaken met de verloskundigen van één team.

Voor het maken van een afspraak kunt u elke werkdag bellen tussen 08:30 en 12:00 uur. Natuurlijk kunt u ook even de praktijk binnenlopen.

Tot ziens!

Femmy Kuiper-Boer

Alineke Klont
Josien v.d. Berg-Stelwagen

Corianne van Meerten -de Bruijn

Heleen Som de Cerff-Houweling

Annemarie Scherphof
Annemieke v.d. Goor-Hendriks
Bethine v.d. Maas-Vos